Sponsorkliks

Het Zeekadetkorps gratis sponsoren? Zo werkt het! 

 

 

 

 

Avonturen beleven: Elke zaterdag opnieuw spannend!!

Het Zeekadetkorps Harlingen sponsoren zonder geld te geven? Dat kan!! 

Vanaf nu is het voor iedereen die het Zeekadetkorps Harlingen een warm hart toedraagt mogelijk om ons GRATIS te sponsoren.

Op deze pagina staat een logo van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, MediaMarkt en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert het Zeekadetkorps Harlingen een commissie op terwijl u dezelfde prijs betaalt, het kost u dus niets extra!

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via ThuisBezorgd kunt u terecht bij vele restaurants waarbij elke bestelling geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie wordt op de bankrekening van het Zeekadetkorps Harlingen gestort. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert het Zeekadetkorps Harlingen hier direct van!

Klik op de knop webwinkels en kies een webwinkel. Doe een bestelling zoals u gewend bent U heeft gratis uw sponsordoel gesponsord. Zo makkelijk is het!

 

 

Via de App met sponsordoel: Stichting Zeekadetkorps Harlingen (zkk Harlingen)

 

 

Wil je zeekadet worden?

Natuurlijk wil je dat! Je kunt 4 zaterdagen gratis komen kijken voordat je een beslissing neemt. Klik op aanmelden en vul je gegevens in. Wij bellen je dan om een afspraak te maken. DOEN!!

Zeekadetkorps Nederland

Veel meer informatie over het Zeekadetkorps Nederland kan je vinden via de site. Klik op de vlag hieronder.